Mobiele website

Een mobiele website?

Natuurlijk wilt u ook een mobiele website!
Uw klant bezoekt het internet allang niet meer alleen via de pc of laptop.De smartphone of tablet is immers altijd binnen handbereik.

Snel en professioneel!
Computive heeft een gebruiksvriendelijk platform ontwikkeld om zelf mobiele websites te maken en onderhouden. CMS en hosting zijn inbegrepen zodat u direct zelf aan de slag kunt!

Waarom een Pocketwebsite?
Via Pocketwebsites beschikt u in een mum van tijd over een aansprekende mobiele website die perfect getoond wordt op alle mobiele apparaten. Zo maakt u wel heel gemakkelijk een mobiele variant van uw website.
Toch hebben veel websites nog geen mobiele variant, waardoor ze slecht leesbaar zijn op mobiele apparaten, of niet goed getoond worden en meestal erg traag laden.
Geldt dit ook voor uw website? Dan is een Pocketwebsite dé oplossing!
Zeker omdat surfen op de smartphone of tablet de normaalste zaak van de wereld is geworden.

Professionele mobiele website!
Met Pocketwebsites bouwt u in een handomdraai een professionele mobiele website. Uiteraard in uw eigen huisstijl en volgens de opzet die u voor ogen hebt. U werkt met een helder en gebruiksvriendelijk systeem, waarmee u uw mobiele website gemakkelijk zelf inricht en onderhoudt. Pocketwebsites maakt een mobiele website voor iedereen toegankelijk.
Wilt u meer weten over het gemak van Pocketwebsites®? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over een mobiele website? Dan kunt u ons gerust een e-mail sturen met behulp van onderstaand formulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Velden met een * zijn verplicht