Landingspagina

 

Landingspagina

Effectieve landingspagina’s

Wat is een landingspagina:
Een landingspagina is een specifieke webpagina of mini-website waar een bezoeker uiteindelijk op komt nadat deze via een link in een zoekmachine of op een banner heeft geklikt. Vaak bevat een landingspagina specifieke content, een aanbieding of een actie.

Met een landingspagina kunt u verkeer vanuit zoekmachines gericht sturen naar de juiste pagina’s binnen uw website.

Landingspagina’s
Daar voorbeelden meer spreken dan lappen tekst, hieronder een greep uit door Computive gerealiseerde landingspagina’s:

Landingspagina van der Lee interieurbouw
van der Lee interieurbouw realiseert maatwerk keukens, badmeubels, kledingkasten en zelfs uw complete woonhuisinrchting. Om dit in een speciaal daglicht te plaatsen ontwikkelden wij een landingspagina omtrent deze items. Deze landingspagina is volledig responsive en daarmee geschikt voor alle mobiele apparaten!
Zie hieronder de sfeervolle landingspagina:

 

Landingspagina’s voor EVC Verpakking
EVC Verpakking heeft zich gevestigd in Uden en draagt een groot assortiment uit.
Om dit assortiment kracht bij te zetten hebben wij een aantal landingspagina’s voor EVC ontwikkeld.

Voor elk product is wel een landingspagina ontwikkeld: Doculabel, Docutape, Paktafels, Litewrapper, Palletwikkelaar, Rent a Wrapper, Anti vermoeidheidsmat.

 

Landingspagina voor Wolbert Fysio
Wolbert Fysio is gevestigd in Uden maar heeft ook een nevenvestiging in Boekel. Om de vestiging van Wolbert Fysio in Boekel meer bekendheid te geven is speciaal daarvoor een landingspagina ontwikkeld. Check Fysio Boekel om de landingspagina te bekijken.

Landingspagina’s voor Cyron
Cyron biedt een enorm assortiment aan diensten aan, voor alle diensten die worden aangeboden zijn landingspagina’s gerealiseerd. Om een voorbeeld te geven; de copyservice, de reproservice, de plotservice, het digitaal afdrukken van foto’s, het plotten van bouwtekeningen, het digitaal drukken van boeken en Reclame & Sign zijn diensten die Cyron aanbiedt. Speciaal hiervoor hebben wij een 5-tal landingspagina’s gerealiseerd.

Landingspagina’s voor Allora Caffé
De webshop van Allora Caffé werd op de specifieke zoekzin “koffie oss” niet direct op de eerste pagina binnen de zoekresultaten van Google getoond. Je kunt dan gesponsorde koppelingen oftwel “AdWords” in gaan zetten, maar daar kun je aardig op leeg lopen qua budget!.
Computive heeft voor Allora Caffé een aantal landingspagina’s gerealiseerd waarmee men nu op de eerste pagina en zelfs op de eerste positie binnen de zoekmachines staat. Neem zelf de proef op de som en zoek maar eens op “koffie oss“!
Of klik op onderstaande landingspagina om er direct naar toe te gaan:

Landingspagina telefoonnummer Computive
Vaak wordt gezocht op een telefoonnummer, we zien dit zelf in de statistieken terug, maar ook horen we vaak via onze relaties dat er op internet veel gezocht wordt op en naar telefoonnummers. Het leek ons daarom een goed idee om het telefoonnummer van Computive in te zetten als een landingspagina, gewoon om eens te kunnen meten of dat werkt. Wanneer gezocht wordt op 0413255535 of 0413-255535 komt men uit op de landingspagina die speciaal hiervoor is gerealiseerd. Zie hieronder de landingspagina:

 


Dit is slechts een greep uit de landingspagina’s gerealiseerd door Computive, ziet u graag meer voorbeelden? Neem dan hierboven contact met ons op voor een afspraak of een vrijblijvend voorstel!Landingspagina’s voor DIGITRON
Voor DIGITRON hebben wij op diverse thema’s landingspagina’s ontwikkeld.
Zo zijn er voor vele artikelen uit het gigantische assortiment themapagina’s gerealiseerd.
Landingspagina’s zijno.a. ontwikkeld voor Di-Soric, vork sensor, inductievesensor, 2d barcode verificatie, machine vision

Landingspagina voor Autocenter van der Aa
Tezamen met de lancering van de nieuwe website van Autocenter van der Aa is een unieke landingspagina gerealiseerd om niet NISSAN rijders kennis te laten maken met de diverse modellen van NISSAN.
Hiervoor is de landingspagina NISSAN Experience ontwikkeld, deze landingspagina toont, willekeurig bij paginaoproep, een ander model uit de NISSAN lijn. Deze landingspagina is daarmee uniek en straalt exclusiviteit uit, zie: “NISSAN Experience“.
Klik op onderstaande landingspagina voor directe toegang:

Landingspagina telefoonnummer Computive
Vaak wordt gezocht op een telefoonnummer, we zien dit zelf in de statistieken terug, maar ook horen we vaak via onze relaties dat er op internet veel gezocht wordt op en naar telefoonnummers. Het leek ons daarom een goed idee om het telefoonnummer van Computive in te zetten als een landingspagina, gewoon om eens te kunnen meten of dat werkt.

Landingspagina websites die scoren
Om aan te geven dat wij zoekmachine vriendelijke websites bouwen, hanteren wij de slogan “Websites die gevonden worden” en “websites die scoren“. Hiervoor is ook een landingspagina gerealiseerd om specifieke zoekopdrachten met deze zoekzinnen vanuit zoekmachines naar deze landingspagina te trekken, waarna men door kan klikken.

Landingspagina noggeen.nl
Om bedrijven die nog geen .nl domeinnaam hebben vastgelegd te stimuleren om dit wel te doen, is de landingspagina noggeen.nl gerealiseerd.


Ook een landingspagina

Heeft u een product wat u extra onder de aandacht wil brengen, of is het wenselijk om uw onderneming op andere termen, zoekwoorden of zoekzinnen in de zoekmachines te positioneren, neem dan contact met ons op om uw wensen door te spreken.