Internetmarketing

Internetmarketing

Een instrument
Uw website of webwinkel moet gezien worden als marketinginstrument en daardoor omzet genereren, indien u uw website of webwinkel ervaart als een kostenpost is het wellicht tijd om eens contact op te nemen met Computive.

Internetmarketing bestaat onder andere uit: zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA / AdWords) en het analyseren van uw website analytics / statistieken. Het analyseren van uw website of webshop geeft de informatie die nodig is om een gerichtte online marketing campagne op te zetten. Hiermee voorkomt u dat u alsnog uw marketingbudget verspeelt door ondoordacht online marketing in te (laten) zetten.

Heldere methode
Wij zetten internetmarketing in om uw website of webwinkel optimaal te laten renderen. Onze methode is net zo simpel als duidelijk, waarbij we uw website analyseren waarna we deze analyse als leidraad nemen om uw website of webwinkel te optimaliseren. Uiteraard conformeren we ons hierbij aan de richtlijnen die door de zoekmachines zijn opgesteld.

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan dat 95% van de internetgebruikers via zoekmachines websites en webwinkels opzoeken! Daarbij vindt vervolgens 70% van uw potentiƫle klanten, als het goed is, via een zoekmachine uw onderneming. Internetmarketing is daarom, volgens ons, niet meer weg te denken in een huidige zoekmachinemarketing campagne.


Zoekmachines
Zoekmachines zorgen voor de navigatie op het internet, over het algemeen wordt namelijk vanuit een zoekmachine bepaald naar welke pagina, binnen uw website of webwinkel, men naar toe gaat. Een constante ontwikkeling in technologie zorgt ervoor dat zoekmachines steeds inteligenter en daardoor specifieker worden, waardoor de mogelijkheden van gerichtte internetmarketing bijna geen grenzen kent.
Hoge posities
Bij Computive zien we het als onze taak om uw website of webwinkel blijvend hoog te positioneren in de zoekmachines, met als resultaat het behalen van meer rendement en uw doelstellingen. Wij zijn dan ook de partner voor uw online marketing strategie in de regio: Uden, Oss, Veghel, Eindhoven, Nijmegen en Den Bosch.

Aarzel niet langer en zet de eerste stap richting verbetering van uw positionering in de zoekmachines en verhoog hierdoor vindbaarheid op internet.
Vraag meer informatie aan over onze internetmarketing diensten.