Google Adwords

Google Adwords

Gesponsorde koppelingen
De betaalde of gesponsorde koppelingen, oftewel AdWords, zijn ondertussen bij iedereen wel bekend.
Indien men het bezoek aan een website wil ondersteunen met het aankopen van zoekwoorden tegen een vooraf vastgesteld budget dan is Google AdWords de oplossing.

Solid-Web neemt voor u het opstarten en optimaliseren van uw AdWords campagnes uit handen, wij monitoren uw AdWords campagnes zodat deze altijd de juiste klant cq doelgroep treft.


Doelgericht
Google AdWords campagnes bieden veel voordelen ten opzichte van communicatie via traditionele media. De belangrijkste voordelen zijn dat u zeer doelgericht adverteert, dat u betaalt per klik en dat de resultaten volledig beheersbaar en te meten zijn.
 

Uitbesteden
Door het beheer van een AdWords campagne uit te besteden, bespaart u veel tijd en koopt u het benodigde (marketing-)specialisme bij Solid-Web in. Doordat Solid-Web de campagnes continu bijstuurt en optimaliseert, bent u verzekerd van een optimaal presterende advertentiecampagne. Het budget voor een AdWords campagne is volledig beheersbaar. Uw Google AdWords campagnes zijn bij ons in goede handen. Het uitbesteden van uw Google Adwords campagnes aan Solid-Web betekent, dat uw advertentiebudget verantwoord wordt besteed met een maximaal rendement.