CMS: uw website volledig door u beheerbaar

CMS: uw website volledig door u beheerbaar

WebGum CMS
Het in eigen huis ontwikkelde “WebGum CMS” is enorm gebruiksvriendelijk en intuitief. Het CMS stelt de gebruiker in staat om eigenhandig de website up to date te houden.
De modulaire opbouw van het “WebGum CMS” zorgt er tevens voor dat specifiek maatwerk geen enkel probleem vormt. Het CMS heeft geen stijle leercurve, men hoeft geen cursus te volgen en het behoeft weinig tot geen uitleg.
We hebben dan ook geen documentatie geschreven, daar dit niet nodig is. Graag nodigen wij u bij ons op kantoor uit om het WebGum CMS in een uurtje aan u te presenteren.

ClosedSource
Het WebGum CMS is gesloten software [ClosedSource] en eigendom van Computive. Het WebGum CMS is exclusief bestemd voor relaties van Computive en kan/zal alleen gehost worden op een server/platform van Computive. Strenge eisen aan hard- en software alsmede waar- borging van de continuïteit en performance maken dit noodzakelijk.
Hierdoor komt het WebGum CMS gedurende looptijd overeenkomst in bruikleen en is als zodanig niet overdraagbaar bij opzegging. Daar tegenover staat dat u een zeer intuitief en gebruik(er)svriendelijk CMS hanteert waarop elk maatwerk en elke uitbreiding mogelijk is.

Content aanpassen, afbeeldingen uploaden
Het aanpassen van de content (teksten), vet gedrukt, schuin, groot of juist klein en het toevoegen van afbeeldingen is een simpele handeling, dit alles in eigen beheer. Afbeeldingen worden lokaal op uw PC opgehaald door middel van een Bladeren button, waarna de afbeelding op de plek waar uw cursor staat wordt geplaatst. Afbeeldingen kunnen worden bewerkt en de positie is nauwkeurig te bepalen.

Rechtensysteem / accountbeheer
Een eenvoudig te beheren rechtensysteem zorgt ervoor dat uw medewerkers cq gebruikers juist datgene kunnen / mogen doen waarvoor ze toegang verstrekt hebben gekregen. U vinkt de toegang tot bepaalde modules / functionaliteiten eenvoudig aan of uit, waarna de toegang direct verleent of juist ontzegd is.

Navigatie / menubeheer
U maakt in een handomdraai nieuwe menu-items aan en koppelt er een nieuwe of reeds bestaande pagina aan.
Net zo eenvoudig versleept u deze menu-items om ze anders te positioneren. Wanneer een pagina [tijdelijk] niet in de navigatie op de website mag voorkomen, dan schaklet u deze pagina eenvoudig uit met een klik op het oogje. Net zo snel zet u die pagina weer online door nogmaals op het oogje te klikken.


Nieuwsberichten
U heeft een nieuwtje of iets belangrijks te melden, dat deelt u voortaan eenvoudig op uw website.
De nieuwsitems zijn voorzien van een datum en desgewenst van een tijdstip. Indien gewenst kunt u dit nieuwsbericht 1 op 1 doorzetten naar diverse SocialMedia mits u deze gekoppeld heeft.Fotogallerij
Er zijn mooie foto’s gemaakt binnen uw onderneming en u wilt deze delen op uw website. Hiervoor is de fotogallerij uitermate geschikt. U kunt zoveel albums aanmaken als uw webruimte toelaat, elk album bevat foto’s die onderling te positioneren zijn en te voorzien zijn van een beschrijving. Elk album is ook onderling te positioneren en heeft een eigen titel en beginfoto.

Documenten uploaden
Documenten, PDF – DOC – enzovoort, worden lokaal van uw PC opgehaald en worden dan middels een tekstlink op uw website geplaatst worden. Op deze manier kunt u eenvoudig documenten voor download ter beschiking stellen.

Mailinglist / nieuwsbrieven
Vanuit het CMS kunt u tevens de mailinglist beheren. Het verzenden van nieuwsbrieven was nog nooit zo eenvoudig. Zelfs de gemeten opens en kliks kunt u in het WebGum CMS raadplegen.